Vogeloverlast

Heeft u last van vogels rondom uw dak?

Wij worden met een 9,6/10 Beoordeeld door 967+ tevreden klanten

Binnen 2 uur op locatie

Ruim 15 jaar de Dakspecialist

Spoedhulp bij Daklekkage

Vogeloverlast

Heeft u last van vogels? Of twijfelt u of er vogelnesten op uw dak zitten? Laat uw dak dan direct controleren door ons. Dit aangezien vogelnesten op het dak met het blote oog niet te zien zijn. Wij raden daarbij aan om eenmaal per jaar uw dak te laten controleren op vogelnesten. Dit omdat een vogelnest namelijk allerlei vervelende gevolgen kan hebben. Het kan namelijk allerlei verstoppingen of lekkages veroorzaken. Naast dat vogels als zeer vervelend ervaren kunnen worden.

Vogels rondom schoorsteen

In het geval dat vogels zich nestelen in uw schoorsteen raden wij u aan om dit direct preventief te laten verwijderen aangezien dit van verstoppingen uiteindelijk tot een schoorsteenbrand kan leiden. Hoelang het duurt om een vogelnest te verwijderen hangt af van de precieze locatie waar het vogelnest zich bevindt. Om het vogelnest te verwijderen maken wij gebruik van nestboren. Na het weghalen van een vogelnest in uw schoorsteen is het aan te raden om een kap op de schoorsteen te plaatsen, dit zorgt ervoor dat de vogels niet meer kunnen terugkomen onder uw schoorsteen.

Uw Vogelprobleem oplossen

Nestelen de vogels zich onder uw dakpannen? Dan kunnen wij dakvoetprofielen plaatsen aan de onderkant van het dakbeschot. Dit is in dit geval ook aangeraden aangezien vogels de isolatie van uw dak wegpikken, ze zich daarnaast nestelen in het dakbeschot, wat weer schimmels en houtrot tot gevolg heeft. Dit zou uiteindelijk kunnen leiden tot een daklekkage.

Neem direct contact op

Wilt u uw vogelprobleem oplossen? Wij helpen u met veel passie verder. Neem gerust contact met ons op voor advies Dan weet u precies waar u aan toe bent.

Wat zeggen onze klanten?

Fam. van Esdonk
Rosmalen
Lees verder
Super goede ervaring met Dakexpert Holland eergister ook mijn dak laten vervangen met nieuwe hout platen en isolatie platen nieuwe panlatten schoorsteen laten verwijderen dit is super netjes gebeurt mooie prijs voor ons gemaakt natuurlijk heb ik afgewacht op de eerste regenbui en alles mooi waterdicht super bedankt echt een aanrader en dit waren wel ervaren jongens
Pascal
Hengelo
Lees verder
Vorige week Dakexpert Holland gebeld voor een lekkage, zijn een dag later langsgekomen. Hebben het dak uitgebreid geinspecteerd om achter de lekkage te komen. aan de hand daarvan een offerte ontvangen, waarbij de de werkzaamheden gelijk konden uitvoeren. Bij de volgende regenbui nergens meer last van gehad, topwerk bedankt!
Peter Janssen
Vlissingen
Lees verder
Mijn dakkapel vorige week nieuw dakleer op laten leggen, zag er netjes uit en het water vloeit netjes af weer.
John van Beek
Zwolle
Lees verder
Nokvorsten laten vastzetten met dakmortel, dit is heel netjes opgeleverd, kan wel spreken van echte vakmannen!
Fam. Gulen
Eindhoven
Lees verder
Onze schoorsteen opnieuw laten voegen en impregneren, ziet er top uit en kan er weer jaren mee verder, toppers!
Vorige
Volgende

Een Dakinspectie aanvragen?

Dakinspectie Aanvragen

Binnen 1 minuut aangevraagd!

Wilt u de Staat van uw Dak weten?

Vraag direct een Dakinspectie aan!

offerte-aanvragen