Dakexpert Holland B.V.

De Ervaren & Betrouwbare Dakdekker

Wij worden met een 9,6/10 Beoordeeld door 8567+ tevreden klanten

Binnen 2 uur op locatie

Ruim 25 jaar de Dakspecialist

Spoedhulp bij Daklekkage

Dakexpert Holland

Dakexpert Holland is het Dakdekkersbedrijf met meer dan 15 Jaar Ervaring. Wij rijden door heel Nederland om daklekkages op te lossen, dakrenovaties uit te voeren en daken van onderhoud te voorzien. Daarnaast voorzien wij mensen graag van advies omtrent hun dak door een dakinspectie uit te voeren. Wilt u hier meer over weten? Vraag dan direct een dakdekker aan. 

Een Dakreparatie door Dakexpert Holland

Bent u benieuwd of uw dak een Dakreparatie nodig heeft? Schakel dan direct een dakdekker van Dakexper Holland in. 

Vaak is een dakreparatie nodig als uw dak gebreken begint te vertonen of als u last krijgt van lekkages.  Daarnaast kunt u uw dak ook repareren als deze beschadigd is. Daarom raden wij van Dakexpert Holland aan uw dakreparatie niet te lang uit te stellen en uw dak goed in de gaten te houden op gebreken. 

Schakel Dakexpert Holland in!

Dakexpert Holland is uw betrouwbare, vakkundige partner voor een dakreparatie van zowel hellende als platte daken. Voor ieder soort dak kunnen wij een nauwkeurige reparatie uitvoeren. Twijfelt u aan de staat van uw dak? Neem dan direct contact op. 

Wij brengen namelijk in kaart waar u risico loopt op lekkage. We laten zien hoe de dakgoot eruit ziet, of er scheuren zitten in de dakbedekking en of u last heeft van een poreuze nokvorst of een afgewaaide dakpan. Dit is allen belangrijke informatie, waarmee u vervelende problemen en lastige situaties die op termijn zouden kunnen ontstaan voorkomen. Schakel ons direct in om achter de staat van uw dak te komen!

Wat zeggen onze klanten?

Fam. van Esdonk
Rosmalen
Lees verder
Super goede ervaring met Dakexpert Holland eergister ook mijn dak laten vervangen met nieuwe hout platen en isolatie platen nieuwe panlatten schoorsteen laten verwijderen dit is super netjes gebeurt mooie prijs voor ons gemaakt natuurlijk heb ik afgewacht op de eerste regenbui en alles mooi waterdicht super bedankt echt een aanrader en dit waren wel ervaren jongens
Pascal
Hengelo
Lees verder
Vorige week Dakexpert Holland gebeld voor een lekkage, zijn een dag later langsgekomen. Hebben het dak uitgebreid geinspecteerd om achter de lekkage te komen. aan de hand daarvan een offerte ontvangen, waarbij de de werkzaamheden gelijk konden uitvoeren. Bij de volgende regenbui nergens meer last van gehad, topwerk bedankt!
Peter Janssen
Vlissingen
Lees verder
Mijn dakkapel vorige week nieuw dakleer op laten leggen, zag er netjes uit en het water vloeit netjes af weer.
John van Beek
Zwolle
Lees verder
Nokvorsten laten vastzetten met dakmortel, dit is heel netjes opgeleverd, kan wel spreken van echte vakmannen!
Fam. Gulen
Eindhoven
Lees verder
Onze schoorsteen opnieuw laten voegen en impregneren, ziet er top uit en kan er weer jaren mee verder, toppers!
Vorige
Volgende

Schakel direct een Dakdekker van Dakexpert Holland in.

Dakinspectie Aanvragen

Binnen 1 minuut aangevraagd!

Wilt u de Staat van uw Dak weten?

Vraag direct een Dakinspectie aan!

offerte-aanvragen