Pannendak Vervangen

Wij worden met een 9,6/10 Beoordeeld door 967+ tevreden klanten

Binnen 2 uur op locatie

Ruim 15 jaar de Dakspecialist

Spoedhulp bij Daklekkage

Pannendak vervangen

Wilt u uw pannendak vervangen? Omdat de pannen oud, porieus en versleten zijn, of omdat u het mooier vindt staan? Misschien heeft u wel een daklekkage waardoor u uw pannendak wilt vernieuwen. Indien u uw pannendak wilt vernieuwen, bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn namelijk ervaren op het gebied van allerlei soorten pannen, van betonnen dakpannen tot keramische dakpannen.

Wanneer moet ik mijn pannendak vervangen?

Het is belangrijk om zowel bij beschadiging als bij slijtage dakpannen snel te vervangen. Beschadigde of versleten dakpannen beschermen je huis minder goed en kunnen leiden tot lekkage van het pannendak. Neem direct contact met ons op zodat wij de situatie van uw dak kunnen beoordelen en advies op maat kunnen geven. Twijfel niet en neem direct contact op voor uw vragen omtrent uw pannendak.

Schakel een deskundige dakdekker in!

Dakexpert Holland is uw betrouwbare, vakkundige partner voor het vervangen van dakpannen. Voor ieder soort dak kunnen wij pannen vervangen. Bent u opzoek naar een expert voor het vervangen van uw dakpannen? Neem dan direct contact op. 

Wij zijn al meer dan 15 Jaar een expert in het vervangen van pannen daken. Wij werken enkel met Ervaren & Deskundig personeel die verstand hebben van pannen daken. 

Wat zeggen onze klanten?

Fam. van Esdonk
Rosmalen
Lees verder
Super goede ervaring met Dakexpert Holland eergister ook mijn dak laten vervangen met nieuwe hout platen en isolatie platen nieuwe panlatten schoorsteen laten verwijderen dit is super netjes gebeurt mooie prijs voor ons gemaakt natuurlijk heb ik afgewacht op de eerste regenbui en alles mooi waterdicht super bedankt echt een aanrader en dit waren wel ervaren jongens
Pascal
Hengelo
Lees verder
Vorige week Dakexpert Holland gebeld voor een lekkage, zijn een dag later langsgekomen. Hebben het dak uitgebreid geinspecteerd om achter de lekkage te komen. aan de hand daarvan een offerte ontvangen, waarbij de de werkzaamheden gelijk konden uitvoeren. Bij de volgende regenbui nergens meer last van gehad, topwerk bedankt!
Peter Janssen
Vlissingen
Lees verder
Mijn dakkapel vorige week nieuw dakleer op laten leggen, zag er netjes uit en het water vloeit netjes af weer.
John van Beek
Zwolle
Lees verder
Nokvorsten laten vastzetten met dakmortel, dit is heel netjes opgeleverd, kan wel spreken van echte vakmannen!
Fam. Gulen
Eindhoven
Lees verder
Onze schoorsteen opnieuw laten voegen en impregneren, ziet er top uit en kan er weer jaren mee verder, toppers!
Vorige
Volgende

Een Dakinspectie aanvragen?

Dakinspectie Aanvragen

Binnen 1 minuut aangevraagd!

Wilt u de Staat van uw Dak weten?

Vraag direct een Dakinspectie aan!

offerte-aanvragen