Nokvorsten

Wilt u uw Nokvorsten repareren of vastzetten?

Wij worden met een 9,6/10 Beoordeeld door 967+ tevreden klanten

Binnen 2 uur op locatie

Ruim 15 jaar de Dakspecialist

Spoedhulp bij Daklekkage

Nokvorsten

Nokvorsten zijn de halfronde dakpannen die zich bovenop het schuine dak bevinden. Ze sluiten de twee helften van een pannen dak af en zorgen dat het dak goed waterdicht is. Indien u last heeft van een daklekkage dan kan het zijn dat de nokvorsten niet meer goed vast liggen of poreus zijn. In dat geval kunt u de nokvorsten opnieuw vastzetten of vervangen. 

Heeft u last van een lekkage door uw nokvorsten of wilt u de nokvorsten vastzetten, repareren of renoveren? Dan bent u bij Dakexpert Holland aan het juiste adres. Wij zijn de Specialist op het Gebied van Nokvorsten, van Renovatie tot Reparatie.

Nokvorsten renovatie of reparatie

Als uw nokvorsten los zijn komen te liggen, kunt u bij Dakexpert Holland terecht voor nokvorst renovatie of reparatie door ons offerteformulier in te vullen. Wij hebben meerdere jaren ervaring met het renoveren en repareren van nokvorsten en weten precies welke aanpak het meest geschikt is voor uw dak. Echter kunnen wij de nokvorsten alleen renoveren als deze nog heel zijn. In dat geval worden de bovenste dakpannen schoongemaakt en worden de nokvorsten bevestigd met een flexibele dakmortel. Ook kunt u kiezen om een ruiterrol te plaatsen, zodat uw nokken direct kunnen ventileren. 

Neem direct contact op

Bent u benieuwd naar de staat van uw nokvorsten? Wij helpen u met veel passie verder. Neem gerust contact met ons op of vraag een vrijblijvende offerte aan. Dan weet u precies waar u aan toe bent en wat de staat van uw nokvorsten is.

Wat zeggen onze klanten?

Fam. van Esdonk
Rosmalen
Lees verder
Super goede ervaring met Dakexpert Holland eergister ook mijn dak laten vervangen met nieuwe hout platen en isolatie platen nieuwe panlatten schoorsteen laten verwijderen dit is super netjes gebeurt mooie prijs voor ons gemaakt natuurlijk heb ik afgewacht op de eerste regenbui en alles mooi waterdicht super bedankt echt een aanrader en dit waren wel ervaren jongens
Pascal
Hengelo
Lees verder
Vorige week Dakexpert Holland gebeld voor een lekkage, zijn een dag later langsgekomen. Hebben het dak uitgebreid geinspecteerd om achter de lekkage te komen. aan de hand daarvan een offerte ontvangen, waarbij de de werkzaamheden gelijk konden uitvoeren. Bij de volgende regenbui nergens meer last van gehad, topwerk bedankt!
Peter Janssen
Vlissingen
Lees verder
Mijn dakkapel vorige week nieuw dakleer op laten leggen, zag er netjes uit en het water vloeit netjes af weer.
John van Beek
Zwolle
Lees verder
Nokvorsten laten vastzetten met dakmortel, dit is heel netjes opgeleverd, kan wel spreken van echte vakmannen!
Fam. Gulen
Eindhoven
Lees verder
Onze schoorsteen opnieuw laten voegen en impregneren, ziet er top uit en kan er weer jaren mee verder, toppers!
Vorige
Volgende

Dakinspectie Aanvragen

Binnen 1 minuut aangevraagd!

Wilt u de Staat van uw Dak weten?

Vraag direct een Dakinspectie aan!

offerte-aanvragen