Dakreparatie

Uw dak laten repareren door een Ervaren Dakdekker?

Wij worden met een 9,6/10 Beoordeeld door 967+ tevreden klanten

Binnen 2 uur op locatie

Ruim 15 jaar de Dakspecialist

Spoedhulp bij Daklekkage

Dakreparatie

Wilt u uw dak repareren? Omdat het dak niet meer in de juiste staat is, gebreken vertoond of schade heeft? Dan is het een goed idee het dak op bepaalde punten te repareren. Wilt u advies over zowel platte als hellende daken? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Neem direct contact met ons door ons offerteformulier in te vullen of door te bellen naar het nummer 085-3037195.

Wanneer is een dakreparatie nodig?

In de meeste gevallen is een dakreparatie nodig als uw dak gebreken begint te vertonen of als u last krijgt van lekkages.  Daarnaast kunt u uw dak ook repareren als deze beschadigd is. Daarom raden wij van Dakexpert Holland aan uw dakreparatie niet te lang uit te stellen en uw dak goed in de gaten te houden op gebreken. 

Schakel een deskundige dakdekker in!

Dakexpert Holland is uw betrouwbare, vakkundige partner voor een dakreparatie van zowel hellende als platte daken. Voor ieder soort dak kunnen wij een nauwkeurige reparatie uitvoeren. Twijfelt u aan de staat van uw dak? Neem dan direct contact op. 

Wij brengen namelijk in kaart waar u risico loopt op lekkage. We laten zien hoe de dakgoot eruit ziet, of er scheuren zitten in de dakbedekking en of u last heeft van een poreuze nokvorst of een afgewaaide dakpan. Dit is allen belangrijke informatie, waarmee u vervelende problemen en lastige situaties die op termijn zouden kunnen ontstaan voorkomen. Schakel ons direct in om achter de staat van uw dak te komen!

Wat zeggen onze klanten?

Fam. van Esdonk
Rosmalen
Lees verder
Super goede ervaring met Dakexpert Holland eergister ook mijn dak laten vervangen met nieuwe hout platen en isolatie platen nieuwe panlatten schoorsteen laten verwijderen dit is super netjes gebeurt mooie prijs voor ons gemaakt natuurlijk heb ik afgewacht op de eerste regenbui en alles mooi waterdicht super bedankt echt een aanrader en dit waren wel ervaren jongens
Pascal
Hengelo
Lees verder
Vorige week Dakexpert Holland gebeld voor een lekkage, zijn een dag later langsgekomen. Hebben het dak uitgebreid geinspecteerd om achter de lekkage te komen. aan de hand daarvan een offerte ontvangen, waarbij de de werkzaamheden gelijk konden uitvoeren. Bij de volgende regenbui nergens meer last van gehad, topwerk bedankt!
Peter Janssen
Vlissingen
Lees verder
Mijn dakkapel vorige week nieuw dakleer op laten leggen, zag er netjes uit en het water vloeit netjes af weer.
John van Beek
Zwolle
Lees verder
Nokvorsten laten vastzetten met dakmortel, dit is heel netjes opgeleverd, kan wel spreken van echte vakmannen!
Fam. Gulen
Eindhoven
Lees verder
Onze schoorsteen opnieuw laten voegen en impregneren, ziet er top uit en kan er weer jaren mee verder, toppers!
Vorige
Volgende

Een Dakinspectie aanvragen?

Dakinspectie Aanvragen

Binnen 1 minuut aangevraagd!

Wilt u de Staat van uw Dak weten?

Vraag direct een Dakinspectie aan!

offerte-aanvragen